Student Mark Mulder.
Volledig scherm
PREMIUM
Student Mark Mulder. © Bert Beelen

Student Mark wint van gemeente Nijmegen en krijgt 800 euro energietoeslag: ‘Voelde me niet gehoord’

NIJMEGEN - Studenten uitsluiten van de eenmalige energietoeslag van 800 euro is onterecht: de Nijmeegse rechtenstudent Mark Mulder (30) die uit onvrede een zaak aanspande tegen de gemeente Nijmegen, is vrijdag in het gelijk gesteld door de rechtbank in Arnhem. De uitspraak kan voor studenten in heel het land gevolgen hebben. 

10 reacties

 • tgm beuningen

  3 maanden geleden
  Huurders met energierekening en een laag inkomen hebben recht op 'energie'toeslag (200->800->1300,-)? Wat die huurder dan verder is of doet lijkt me dan inderdaad niet relevant.
 • christiaan verdiesen

  3 maanden geleden
  Ik Voelde me niet gehoord, wat een tranendal. onze eeuwige student. 30 jaar en nog steeds studerend?? ik ken mensen die hebben er al 10 jaar werken op zitten
 • Jaap De Graaf

  4 maanden geleden
  10 jaar studeren en dan ook nog een toeslag eisen en krijgen. En als je werkt houdt je niets meer over maar laten we vooral de handophouders helpen in NL want daar kan je er schijnbaar nooit genoeg van hebben.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @ Liz Wolters, een gezin met drie kinderen krijgt ook €800,-
 • Liz Wolters

  4 maanden geleden
  Japie Lamers, natuurlijk niet. Als ik ga douchen dan gebruik niet hetzelfde water of electra, gas. Een huis met 5 bewoners verbruikt veel meer dan een met 2 bewoners...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen