Studenten vertellen in docu over brand in wooncomplex: 'Ik was alles kwijt'

VideoNIJMEGEN - Het mag dan bijna drie jaar geleden zijn, toch staat de brand die 1 januari 2014 een groot gedeelte van een studentencomplex aan de Groesbeekseweg in Nijmegen vernielde, nog in vele geheugens gegrift. Reden voor Studentenvakbond AKKU en Veiligheidsregio Gelderland-Zuid er een korte documentaire over te maken. 

2 reacties

 • Frans

  5 jaar geleden
  ik heb destijds nog geld overgemaakt  naar een of ander gironummer ter ondersteuning. Maar nooit een bedankje ontvangen. Misschien was het bedrag te klein.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Hulde naar de brandweer!
 1. Ex-dakloze Ashley is niet meer boos en heeft weer zin in het leven: ik wil graag een gezinnetje met een koophuis in Duitsland
  PREMIUM
  De Nijmeegste
  3

  Ex-dakloze Ashley is niet meer boos en heeft weer zin in het leven: ik wil graag een gezinnetje met een koophuis in Duitsland

  NIJMEGEN - ‘De Gelderlander’ gaat verder op zoek naar de ziel van de Nijmegenaar. Bekende en onbekende Nijmegenaren, die hier geboren en getogen zijn, vertellen levensverhalen in de serie De Nijmeegste. Vandaag Ashley (1995), die als professioneel ervaringsdeskundige vertelt over haar leven in instellingen van jeugdzorg en als dakloze jongere.