Volledig scherm
PREMIUM
Rob Jaspers. foto Mariska Hofman © De Gelderlander

't Plein: Aankloppen bij de gemeente voor extra geld

columnPlots wordt op de deur van het stadhuis geklopt. Er wordt een nieuwe bestuurscoalitie gevormd. Dus nú is hét moment voor alle instellingen, bewonersgroepen en ondernemers om nog eens aandacht te vragen voor hun belangen, hun toekomst. Uiteraard komt dan ook de wens voor extra geld op tafel. Museum Het Valkhof bijvoorbeeld vraagt maar liefst 7 miljoen. En als dat geld niet komt, dreigt sluiting. Het is klop, klop met een waarschuwing.

Tja, lastige tijden voor de politici. Want er liggen heel wat (dure) wensen. Zoals een nieuw zwembad in Nijmegen-Noord. Sommige sportclubs  willen meer velden, betere accommodaties. Wijken willen beter onderhoud van straten en parken. Er is een roep om nog veiligere fietsvoorzieningen, met fietstunnels onder drukke wegen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Radboud Universiteit stuurt phishing-mail naar studenten en medewerkers: Trappen ze erin?

    Radboud Universi­teit stuurt phis­hing-mail naar studenten en medewer­kers: Trappen ze erin?

    NIJMEGEN - Alle studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit kregen onlangs een mailtje: ‘Uw mailbox is bijna vol. Om te voorkomen dat uw mailbox niet meer bereikbaar is voor uzelf en voor anderen die u willen mailen, adviseren we u dringend extra ruimte aan te vragen.’ De e-mail riep op dit zo snel mogelijk te doen door op een link te klikken en hun gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.