Volledig scherm
PREMIUM
Rob Jaspers. foto Mariska Hofman © De Gelderlander

't Plein: Aankloppen bij de gemeente voor extra geld

columnPlots wordt op de deur van het stadhuis geklopt. Er wordt een nieuwe bestuurscoalitie gevormd. Dus nú is hét moment voor alle instellingen, bewonersgroepen en ondernemers om nog eens aandacht te vragen voor hun belangen, hun toekomst. Uiteraard komt dan ook de wens voor extra geld op tafel. Museum Het Valkhof bijvoorbeeld vraagt maar liefst 7 miljoen. En als dat geld niet komt, dreigt sluiting. Het is klop, klop met een waarschuwing.

Tja, lastige tijden voor de politici. Want er liggen heel wat (dure) wensen. Zoals een nieuw zwembad in Nijmegen-Noord. Sommige sportclubs  willen meer velden, betere accommodaties. Wijken willen beter onderhoud van straten en parken. Er is een roep om nog veiligere fietsvoorzieningen, met fietstunnels onder drukke wegen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.