David van Haren
Volledig scherm
PREMIUM
© David van Haren

‘Terug in Nijmegen is het beste wat een Nijmegenaar kan overkomen’

Column Kale RiesJe weet het maar nooit hè, misschien werkt deze magische formule wel twee keerHet cliché is waar. Als ik over de brug weer de stad binnenrij, breekt altijd de zon door, voel ik me weer blij. Ik ondervond het toen we na een paar dagen Vlieland weer terugkwamen.

2 reacties

  • Ma Vd Zan

    2 weken geleden
    Ik kan helaas ook niet het gehele artikel lezen. Ik vind het fijn voor mensen wanneer ze zich hier veilig en fijn voelen. Ik woon hier pas een aantal jaren. Maar vanaf dag 1 heb ik me niet goed gevoeld in Nijmegen. Ben fout behandeld door een psycholoog die achteraf geen psycholoog bleek te zijn. Dan jarenlang gestalkt, werd probeert om te kopen, waar ik niet op inging. Aangifte doen praktisch onmogelijk. Ik sta er helemaal alleen voor. Nee, voor mij is de laatste dag in deze stad de fijnste.
  • Sonja Vos

    2 weken geleden
    Kan helaas niet het hele artikel lezen, maar ik herken het zo, het "thuiskomen" in Nijmegen. Al woon ik al meer dan 20 jaar in het buitenland, als ik de Waalbrug en de St. Stevenstoren zie, ben ik thuis. Ik moet wel zeggen dat ik na zo lang in Zweden, waar ze rustiger rijden dan in Nederland, het liefst helemaal door Duitsland rij, tot aan de grens bij Kranenburg. Misschien een behoorlijke omweg, en je mist de Waalbrug, maar voor mij is dat het waard. ;-)

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.