De Sterrenberg Beek ging in 2017 tegen de vlakte.
Volledig scherm
PREMIUM
De Sterrenberg Beek ging in 2017 tegen de vlakte. © Uitgave Kantoorboekhandel Chevalierau, Berg en Dal, collectie Trudi Groothuyse

Terwindt wil best praten over compensatie voor uitkijktoren op de Sterrenberg

BEEK - Raf Terwindt wil best praten over een mogelijke financiële compensatie voor het niet herbouwen van de uitkijktoren op de Sterrenberg in Beek.   

5 reacties

 • Cor Hafner

  2 maanden geleden
  geld regeert, zeker met dat zwakke ambtenaren apparaat in de gemeente Berg en Dal.
 • P Draat

  2 maanden geleden
  Natuurlijk moet de uitkijktoren terugkomen en ter compensatie van alle ellende, ieder weekend te bezoeken zijn. Dat is eerlijk gezien het traject tot nu toe
 • Dev Smaling

  2 maanden geleden
  Uiteraard wil hij praten,dit was natuurlijk zijn oorspronkelijke doel; afkopen ipv herplaatsen. Neemt niet weg dat als er zwart op wit is toegezegd te herplaatsen en je komt er toch mee weg om dat niet te doen, de lokale bestuurders daar geen knip voor de neus waard zijn.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Als het origineel niet meer terug gebouwd kan worden, dan Terwindt opleggen om op zijn kosten een waarheidsgetrouwe replica op dezelfde locatie terug te bouwen, met een forse dwangsom indien dit niet snel gebeurt. Simpel.
 • S Schiltmans

  2 maanden geleden
  Dus hij kan het niet nakomen van zijn beloftes 'afkopen'. Brutale mensen blijken altijd de hele wereld te hebben. Jammer.
 1. Weer bouw villa op de Sterrenberg in Beek, drie lagen deels verzonken in de heuvelrug
  PREMIUM

  Weer bouw villa op de Sterren­berg in Beek, drie lagen deels verzonken in de heuvelrug

  BEEK - Op de Sterrenberg in Beek wordt weer een villa gebouwd. Nadat de Nijmeegse vastgoedmagnaat Raf Terwindt bovenop de Sterrenberg eind vorige eeuw een Toscaanse villa bouwde – en de befaamde uitkijktoren sloopte – is het nu de beurt aan Edward Tolkamp, projectontwikkelaar (garageboxen) uit Tilburg, die een stukje verder naar beneden richting Oude Bosweg een villa in het bos gaat bouwen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.