In de rij voor de DM in Kranenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
In de rij voor de DM in Kranenburg. © DG

Thé vraagt zich af: Waarom is de DM zo goedkoop?

Column Thé de PruusHet is vast pandoer: als de dochters van Thé op visite komen, dan moéten ze ook even naar de DM of naar Müller, de drogisterijen naast de Aldi in Kranenburg. Want die zijn me toch een potje goedkoop zeg. Thé heeft niks met cosmetica maar weet inmiddels wel dat Balea het huismerk - alweer 25 jaar -  van DM is met een enorm aanbod aan gezichtsreinigings- en verzorgingsartikelen.

20 reacties

 • CH Haagen

  1 maand geleden
  Al jaren koop in diverse toiletproducten in Kranenburg. Haarverf, gezichtscrème, Badedas badschuim, make up en ook nog maagtabletten( bevat simeticon). Prima middel in Nederland niét te krijgen.
 • Hayco van Dreumel

  1 maand geleden
  Is al jaren zo. De dames lopen daar met 2 winkeltassen vol de deur uit.
 • Sandra Witteveen

  1 maand geleden
  Goed om te weten, insite information van Kruidvat. Ik heb het niet op Chinese opkopers van ketens ed. De graaiers dus. Ik ga voortaan ergens anders m'n geld uit geven.
 • Frank de Jager

  1 maand geleden
  Cor Hefner in NL tellen ze anders. In totaal 1 miljoen mensen die niet werken, maar wel zouden kunnen. Daarvan zijn een paar honderdduizend officieel bij UWV als WW geregistreerd. De rest is bijstand, Wajong etc etc Totaal 1.000.000 in Nederland. Dus appels met appels vergelijken aub
 • Marie-Louise Walter

  1 maand geleden
  Nederland moet de schatkist ook vullen dus de invoerrechten zullen wel flink zijn. Dan zijn heel veel cosmetica producten in eigen land geproduceerd en inderdaad ander salaris systeem. Dus Hollanders: na 1 juni niet alleen in Duitsland tanken maar ook boodschappen doen

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.