Volledig scherm
De A73 is afgesloten bij Nijmegen-Dukenburg door een ongeval. © Rijkswaterstaat

Tielse jongeren gewond bij aanrijding tussen taxibusje en vrachtwagen op A73

UpdateNIJMEGEN - Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een taxibusje op de A73 bij Nijmegen-Dukenburg vanochtend zijn vier jongeren en de chauffeur van het busje uit Tiel gewond geraakt. Meerdere personen zaten bekneld na de botsing, die rond 09.45 uur plaatsvond.

 Aanvankelijk waren twee jongeren die ernstig gewond waren naar het ziekenhuis gebracht, met onder meer botbreuken. 

Een van hen zat bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Uiteindelijk moesten ook de drie andere inzittenden van het taxibusje naar het ziekenhuis.

Door het ongeval is de snelweg richting Venlo ongeveer drie kwartier volledig afgesloten geweest voor verkeer. Rond 10.30 uur werd er een rijstrook vrijgegeven. Dat bleef tot ongeveer 13.00 uur zo door het politieonderzoek, meldt de ANWB. Omstreeks 12.00 uur werd het verkeer nog eenmaal even stilgezet zodat de politie met een drone kon vliegen.

Bij het ongeval kwamen meerdere ambulances ter plaatse, net als een trauma-team en de brandweer. 

Door het ongeval is een file ontstaan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.