Volledig scherm
PREMIUM
Tini Heijnen uit de Nijmeegse wijk Zwanenveld wordt naar eigen zeggen al jaren gepest. Hij krijgt stapels post, ongefrankeerde brieven en zelfs poep in zijn brievenbus. © Paul Rapp

Tini is slachtoffer van jarenlange pesterijen: ‘Poep in mijn brievenbus, maar niemand doet wat’

NIJMEGEN - Tini Heijnen uit Nijmegen is als bewoner van een flatwoning in de wijk Zwanenveld geregeld slachtoffer van pesterijen. Wat hij niet snapt: ,,Waarom helpen politie, Talis en Ziggo mij niet om de dader op te sporen?”

Hij krijgt brieven met daarin poep door de brievenbus. Nu al zes keer. Het slotje van zijn brievenbus moest net zo vaak worden vervangen, omdat iemand het leuk vond het sleutelgat onbruikbaar te maken. 

Donald Duck

Quote

Een postorder­be­drijf bezorgt blousen en slaappil­len waar hij nooit om heeft gevraagd. Een notaris wil op bezoek komen om zijn erfenis op schrift te stellen.

Hij werd geabonneerd op De Gelderlander, Donald Duck, de Volkskrant én De Telegraaf. In een advertentie met zijn telefoonnummer werd om huishoudelijk personeel gevraagd. Hij ontving informatieboekjes over ongewenst urineverlies. Inmiddels is hij ‘lid’ geweest van ongeveer elke omroep die ons land rijk is. Bij Vodafone ontvingen ze een verhuisbericht, zodat zijn telefoon werd afgesloten. Een postorderbedrijf bezorgt blousen en slaappillen waar hij nooit om heeft gevraagd. Een notaris wil op bezoek komen om zijn erfenis op schrift te stellen. Iemand heeft zijn Ziggo-abonnement telefonisch opgezegd. ,,Zat ik zonder tv-aansluiting.”  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.