De fanatieke aanhang van NEC hebben spandoeken bij De Goffert opgehangen en spreken zich daarmee tegen de mogelijke komst van Wilfried Bony uit.
Volledig scherm
PREMIUM
De fanatieke aanhang van NEC hebben spandoeken bij De Goffert opgehangen en spreken zich daarmee tegen de mogelijke komst van Wilfried Bony uit. © Legio Noviomagum

Toen was daar opeens het nieuws over Bony

Column Kale RiesAfgelopen week is het NEC weer gelukt de supporters in beroering te krijgen. Na de promotie, de vele verkochte seizoenkaarten en de prachtige start in de eredivisie (Ajax heb ik verdrongen) is het eigenlijk geen moment meer stil geweest rond de club. 

8 reacties

 • Henk Sanders

  4 maanden geleden
  jammer deze column, ik had gehoopt dat na de ellende van afgelopen oktober er misschien wat bezinning zou komen over de hysterie in de relatie NEC en Vitesse. Als ik de poll van DG mag geloven is dat voor bijna driekwart van de 'normale' supporters ook het geval. Jammer dat figuren als Ries zich menen te moeten opwerpen als cultuurbewaker van NEC. Als die cultuur er een is van 'pure haat' is dat niet de mijne, en volgens mij ook niet voor het merendeel van de NEC supporters.
 • harold bastiaans

  4 maanden geleden
  Maar Rob, even los van ( wmb terechte) de commotie van Ries, wat vind jij ervan dat we nu ttv een grote geldschieter niet verder komen dan een speler van buiten de EU die twee jaar niet gevoetbald heeft?
 • Ron van Dijk

  4 maanden geleden
  Pseudo-emoties zijn het, die NEC hooligans en Kale Ries ertoe brengen zichzelf kunstmatig op te fokken. Het is maar goed dat het bestuur van de club zich hierdoor niet laat beïnvloeden.
 • Frank de Jager

  4 maanden geleden
  En Dick Mulderij , Pothuizen, Ax, Wisgerhof, Beukering en Latuheru konden toen ook niet ? Die hebben NEC stuk voor stuk toen beter gemaakt. Wat een kortzichtige onzin.
 • Tony Peters

  4 maanden geleden
  Kortzichtig heerschap, deze Kale Ries. Zoals @Rob van Kampen stelt: niet juichen als Bony scoort. Wees blij met zo’n kerel die weet hoe doelpunten gemaakt worden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.