Volledig scherm
Er is een wolf gespot in Beek op de Van Randwijckweg. Foto Shutterstock © Shutterstock

Tom spotte een wolf in Beek-Ubbergen: 'Geen twijfel mogelijk'

BEEK - Er is een wolf gezien aan de van Randwijckweg in Beek ter hoogte van waar vroeger het bruggetje van het bergspoortje liep.

Tom Wolf uit Leuth heeft de wolf daar afgelopen week gezien 's avonds tegen 20.45 uur. 

,,Er staat daar wat struikgewas en daar liep hij. Ik denk dat de wolf uit het Keteldal kwam. Hij was een stuk groter dan een herdershond en had een mooie dikke staart. Hij liep op en paar meter afstand van me toen ik er in de auto voorbij kwam. Geen twijfel mogelijk;  het was een wolf.’’ Tom heeft zijn waarneming doorgegeven aan het meldpunt wolven.

Vierde keer

Het is de vierde keer in ruim een week tijd dat er in deze regio mogelijk een wolf is gezien. Eerder werd er wolf gespot bij Persingen; vervolgens werd er eentje waargenomen bij de Zeelandsestraat in Millingen; in Groesbeek werd een schaap mogelijk door een wolf gebeten en in Rees - over de grens - werd zeker een wolf gezien terwijl ook in Wageningen, maar dat is wat verder weg, een melding van een wolf gedaan werd.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.