Volledig scherm
Vlnr Jos, Toon, Ellen, Serkon en Susanne. © Flip Franssen

Toon de Jong in voor wethouder

BEEK - Jos Peters, fractieleider van Voor Berg en Dal, staat nummer 1 op de lijst waarmee deze partij de gemeenteraadsverkiezingen ingaat. 

Op de tweede plaats staat zittend raadslid Ellen van Broekhoven en op nummer drie staat Toon de Jong, die Voor Berg en Dal naar voren zal schuiven mocht de partij na de verkiezingen tot deelname aan het nieuwe college van burgemeester en wethouders geroepen worden. De Jong was al eerder raadslid en wethouder in de voormalige gemeente Ubbergen.

Op vier staat Susanne van Rooijen - thans al caroussellid - en op vijf Serkon Heno uit Millingen. De eerste vier komen uit Beek. De lijst bestaat uit 35 kandidaten, van oudsher voornamelijk uit de voormalige gemeente Ubbergen. 

Serkon Heno is in Syrië opgeleid tot advocaat. Hij kwam in 2013 in Nederland met zijn gezin en moest helemaal opnieuw beginnen. Inmiddels heeft hij de rechtenstudie in Nijmegen  bijna voltooid. Serkon heeft belangstelling voor bestuursrecht en is een betrokken vader in de Millingse voetbalvereniging en de basisschool. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.