Traumachirurg ziet op 1 januari 'oorlogsverwondingen': 'Letsel is níet normaal'

NIJMEGEN - Oud en nieuw is in Nederland een gevaarlijk feest. Dat ziet traumachirurg Vincent Leferink ieder jaar weer in Radboudumc. ,,Men vindt het kennelijk normaal dat dit elk jaar gebeurt.’’

45 reacties

 • Theo42

  5 jaar geleden
  Helaas heeft hij vandaag al gelijk gekregen, één dode. De 2e Kamer is te laf om hun verantwoording te nemen;  typisch Nederlands ?
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Het probleem is dat er altijd mensen zijn die er op uit zijn rotzooi te trappen,en de boel dmv vuurwerk te vernielen.Dit soort volk zou ik nog geen klappertjes pistool in de hand durven te geven.Helaas weten deze inviduen de weg naar steeds zwaarder vuurwerk te vinden,en terroriseren hiermee de woonomgeving dagen voor en na nieuwjaar.Van mij  mogen ze vuurwerkzones buiten of aan de rand van de woonplaats aanwijzen.Zodat daar en nergens anders vuurwerk kan worden afgestoken onder toezicht van de plaatselijkePolitie.Kunnen deze ook eens beginnen met handhaven.
 • Patries

  5 jaar geleden
  Een auto is ook een luxe voor veel mensen en geen noodzaak. Wij, beiden werkend, hebben geen auto, missen we niks aan. Onze kinderen hebben het ook nooit gemist. Wat is dat toch met mensen, dat zodra je de auto in de vergelijking gooit, ze gelijk gaan stijgeren. 
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Wat een domme reactie. Deze arts stelt terecht de volkomen uit de hand gelopen waanzin aan de kaak. Stoppen met het volkomen onzinnige consumentenvuurwerk! 
 • KRR

  5 jaar geleden
  ga eens een dagje met deze man meelopen op 1 januari. Kijken of je hem dan nog een activist durft te noemen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen