Volledig scherm

Twee minderjarigen
gepakt na straatroof

NIJMEGEN - Twee minderjarige jongens hebben woensdagavond geprobeerd een jongen op de fiets van zijn tas te beroven in Nijmegen. Dat gebeurde in de Paul Krugerstraat in de wijk Heseveld. Twee voorbijgangers die het zagen gebeuren, grepen in: ze wisten één van de verdachten te overmeesteren en over te dragen aan de politie. De ander sloeg op de vlucht.

De politie kwam met veel mankracht en met politiehonden ter plaatse. Er werd uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Later op de avond kon de gevluchte verdachte alsnog worden aangehouden in zijn ouderlijk huis. 

Nijmegen heeft sinds half december te maken met een hausse aan overvallen en berovingen. De politie doet daar intensief onderzoek naar. Volgens een woordvoerster hebben de donderdag opgepakte minderjarige jongens vermoedelijk niets met de eerdere overvallen te maken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.