Cuijk
Volledig scherm
PREMIUM
Cuijk © DG

Twee personen op scooter gezocht voor beschieten huis in e-bikeconflict, directie geschokt na aanslagen: ‘Te bizar voor woorden’

CUIJK - De directie van het e-bikebedrijf Ebike4Delivery is zwaar geschokt na de aanslagen die afgelopen dagen zijn gepleegd in het mysterieuze e-bikeconflict, dat zich afspeelt in Nijmegen en Cuijk. ,,We zijn enorm geschrokken en kunnen werkelijk niet bedenken wie of wat hierachter zou zitten”, laat Arno Cup, een van de directeuren weten in een reactie. 

4 reacties

 • Deniz Kumak

  8 maanden geleden
  onlangs ben ik in de zomer toen ik op de scooter zat ter hoogte van de Kraaijen bergse plassen achterna gezeten door een jongen, die achter mij scooter aan rende, ik kon niet zo hard en hij kon me bijhouden. ik had een blauwe trui aan en Later bemerkte ik dat aan de achterkant van mijn blauwe trui zwarte vloeistof is gespoten. het zit er nog steeds in. Die mensen brengen iedereen in gevaar
 • Wilco Rorijs

  8 maanden geleden
  Zeker op een e-scooter ?!
 • Ton Verkerk

  8 maanden geleden
  Iets wordt hier heel erg onder de pet gehouden. Georganiseerde misdaad valt niet zo maar bedrijven of burgers aan. Dat gaat om afpersing, niet na komen van afspraken, weigeren mee te werken of ruzie in de persoonlijke sfeer. Dat ze daarin niets ontziend en gewetenloos zijn zien we ook bij de fruithandel in Hedel. Toch was ook daar een aanleiding, geen crimineel gaat zijn organisatie zo blootstellen als daar geen motief voor is.
 • G Calen

  8 maanden geleden
  Heer Cup, zeg gewoon een keer wat er speelt. Wij zijn je liever kwijt dan rijk in Cuijk. Onmogelijk dat je hier niets van weet, je brengt vele in gevaar. Dit is geen zuivere koffie, dat is duidelijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.