Wijkdebat onder leiding van Gelderlander-journalist Rob Jaspers in het Nijmeegse Lindenholt in aanloop naar de raadsverkiezingen op 21 maart.
Volledig scherm
Wijkdebat onder leiding van Gelderlander-journalist Rob Jaspers in het Nijmeegse Lindenholt in aanloop naar de raadsverkiezingen op 21 maart. © de Gelderlander

Van politiek mag wijkbewoner achter bar in buurthuis

NIJMEGEN - Bewoners moeten de vrije hand krijgen om bar of eetcafé in buurthuizen te runnen. Tijdens een verkiezingsavond in stadsdeel Lindenholt stemden bijna alle politieke partijen in om na de verkiezingen te kijken naar hoe regels versoepeld kunnen worden.

  1. Sneller overkapping horecaterras in Berg en Dal

    Sneller overkap­ping horecater­ras in Berg en Dal

    BERG EN DAL - Horecaondernemers in de gemeente Berg en Dal kunnen binnen vier weken toestemming krijgen hun terras te overkappen. De gemeente heeft besloten de aanvraagprocedure te versnellen. Kostte het in orde maken van de papierwinkel eerst twee maanden, dat is nu teruggebracht tot een maand. Ook mogen de ondernemers die hun terrassen eerder uitbreidden, de extra tafels en stoelen langer laten staan. Tot 1 mei volgend jaar, dat was 1 november.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.