Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

'Veel meer illegale en goedkope wapens in omloop'

NIJMEGEN -  Er zijn meer illegale vuurwapens in omloop in Nederland en het is makkelijker om eraan te komen, stellen deskundigen van zowel het Arnhemse onderzoeksbureau Beke als het landelijke Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Wapens zijn ook goedkoper geworden.

26 reacties

 • Frits

  3 jaar geleden
  Rutte komt gewoon op de fiets hoor. 
 • Frits

  3 jaar geleden
  Wat is er erg aan het rijker maken van de armen?
 • Frits

  3 jaar geleden
  Er zijn maar weinig plaatsen op de wereld waar de rechtsstaat zo goed functioneert als hier. U wil mensen zonder proces opsluiten? Dat deden ze in de USSR en doen ze nu in Noord-Korea. 
 • Frits

  3 jaar geleden
  Ik kan me niet herinneren dat de grenzen de afgelopen 60 jaar ooit dicht waren.
 • F. Lierop

  3 jaar geleden
  En zorg ervoor dat de agenten achter hun veilige bureaus uit durven te komen
 1. Grensdorp Elten is in de ban van Mannschaft-uitblinker Gosens: ‘Robin is ons nooit vergeten’
  PREMIUM
  Video

  Grensdorp Elten is in de ban van Mannschaft-uitblinker Gosens: ‘Robin is ons nooit vergeten’

  ELTEN – Sinds zaterdagavond hangt de vlag uit bij amateurclub Fortuna in Elten. Trots als een aap met zeven staarten zijn ze in het Duitse grensplaatsje op hun Robin Gosens. De grote uitblinker in de met 4-2 van Portugal gewonnen EK-wedstrijd zette er, begin deze eeuw, zijn eerste stapjes op het voetbalveld. Desondanks hadden veel dorpelingen hem dit toernooi veel liever voor Oranje zien spelen.
 2. Een moestuin in Bottendaal: in het hart van de stad middenin de natuur
  PREMIUM

  Een moestuin in Bottendaal: in het hart van de stad middenin de natuur

  NIJMEGEN - Het voorjaar was koud en nat en de natuur kwam moeizaam en in slow motion op gang. Maar de eerste bloesems zijn inmiddels uitgebloeid en de tuinen van Nijmegen staan er door de overdadige regenval van de laatste tijd weelderig bij. Vereniging Groei en Bloei (sinds 1876!) selecteerde een aantal paradijsjes. Liefhebbers konden dit weekend struinen door 6 tuinen in Nijmegen en 24 tuinen in de omgeving, van Groesbeek tot Dreumel. De variatie bleek enorm: watertuinen, cottagetuinen, theetuinen en beeldentuinen: alles kwam voorbij. Trotse eigenaren gaven graag uitleg over aanleg en onderhoud.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.