Verkeer over de Heumensebaan in Molenhoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkeer over de Heumensebaan in Molenhoek. © Foto: Bert Beelen

Verkeersoverlast al jaren punt van discussie: komt er een weg achter station Mook-Molenhoek?

MOOK/MOLENHOEK - Het is een heet hangijzer, zeker met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht: hoe denkt de lokale politiek nu over de mogelijke aanleg van een weg achter het station Mook-Molenhoek? Veel gaat nog afhangen van een onderzoek dat binnenkort start.

7 reacties

 • Fred

  2 dagen geleden
  @Carel vt Zand Je kunt niet iemand, die al jaren in Groesbeek woont en voor z’n werk al jaren met de auto langs de Mookerhei rijdt, nu ineens verbieden om in Groesbeek te blijven wonen. Of verplichten om te gaan fietsen naar een plek die verder weg ligt. Misschien wel iemand uit de thuiszorg, die in nacht en ontij mensen in de hele regio komt helpen en afhankelijk is van een eigen auto. En dat alleen omdat de Mookerhei geen stikstof kan verdragen? Ik weet wel waar ik de prioriteit zou leggen…
 • sjaak derksen

  2 dagen geleden
  Voor mij als Molenhoeker zou de oplossing als zijn dat er daadwerkelijk rustig wordt gereden. De hoeveelheid sluipverkeer door Molenhoek dat ongehoord hard rijdt is buiten proportioneel. Geregeld zie ik busjes komend uit Groesbeek met 80+ door de 30 zone scheuren.
 • Patrick Van Lieshout

  2 dagen geleden
  Beste Henk dan rijdt het verkeer via de Groesbeekseweg in Mook en het verkeer van beide wegen kan de Groesbeekseweg (met de huidige inrichting) niet aan. In Nijmegen Noord rijdt het verkeer via de prins maurtissingel tijdens de spitsknip.
 • Henk Knipping

  2 dagen geleden
  Op de griftdijk in Nijmegen-noord mag je tussen 07:00 - 09:00 en 16:00 - 18:00 zonder vergunning niet rijden. Misschien is hier ook zoiets mogelijk en geef je de inwoners van Groesbeek, Molenhoek, Mook-Middelaar en misschien ook Plasmolen automatisch een vergunning. Heb je alleen bestemmingsverkeer op spitstijden.
 • Theo van Tuil

  3 dagen geleden
  #Carla van 't Zand. Beetje kortzichtig om de inwoners van Groesbeek aan te spreken. Zowel Mook/Molenhoek als Groesbeek worden intensief gebruikt als sluiproute in de ochtend-en avondspits. Veruit het meeste verkeer komt niet van inwoners van de bovengenoemde plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.