Verkoop werf: nog geen witte rook

MILLINGEN - Er wordt nog druk onderhandeld over de verkoop van de voormalige Bodewes-werf in Millingen, maar witte rook is er nog niet.

Terwijl maandagavond ondernemers de grote hal van de leegstaande werf binnen druppelden voor de Bedrijvendag 2017, werd er elders in het gebouw nog druk onderhandeld. 

De werf staan alweer jaren leeg, maar Gerd de Swart en Martijn van Haaren uit Millingen - zij runnen in Nijmegen al de werf Gelria - hebben interesse om hier weer reparaties aan schepen uit te gaan voeren. Tijdens de Bedrijvendag zou er indien mogelijk meer bekend gemaakt worden.

De Swart sprak gisteren pal voor het begin van de ondernemersavond nog met makelaar Harry van Loon (Strijbosch Thunissen) over de werf (vraagprijs 1,75 miljoen) maar de kogel ging nog niet door de kerk. Ze wilden beiden niet meer kwijt dan dat 'we de goede kant op gaan.' 

Volledig scherm
In de grote hal herinnert de naam Bodewes Millingen nog aan roemruchte tijden. Krijgen die binnenkort een vervolg? © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.