Eerste indruk van de te bouwen supermarkt in Mook. Het wordt geen Jan Linders.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerste indruk van de te bouwen supermarkt in Mook. Het wordt geen Jan Linders. © JAVO Vastgoed

Verrassing: Jan Linders ziet af van een supermarkt in Mook

UpdateMOOK - Supermarktketen Jan Linders ziet af van de opening van een vestiging in Mook. Daarbij speelt volgens de onderneming mee dat de komst van een tweede super er al jaren omstreden is.

17 reacties

 • Van Diem

  1 maand geleden
  Nu gaan de bewoners van Mook behalve naar de Plus Mook, ook geregeld naar een andere supermarkt in Groesbeek of Malden. Het zou fijn zijn als we naast de gewaardeerde Plus die keus ook in Mook zelf hadden. Mensen uit Milsbeek rijden ons nu voorbij naar Malden, ook die zouden een extra keus zien als een reden om toch te stoppen. Dat is vast ook fijn voor de Plus.
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  En de Plus maakt de dienst uit in Mook? Of zijn ze gewoon bang voor concurrentie? In Cuijk dacht Jumbo de dienst uit te maken met de komst van een grotere Aldi. Niet dus.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Plus en Jan Linders... dat is 2 keer hetzelfde. Plus met Aldi of Lidl dan wordt het aantrekkelijk.
 • René Peters

  2 maanden geleden
  Het is niet alleen zozeer aan Jan Linders te wijten, maar aan een slecht gemeentebestuur met verkeerde prioriteiten. Geen plannen voor woningbouw, maar wel ruimte laten voor een tweede supermarkt in een kern van ca 3000 inwoners. Ik ken geen andere plaats of buurt van dezelfde grootte met 2 supers.
 • Dennis Versteegen

  2 maanden geleden
  Het merendeel van de mensen in mook(waaronder ikzelf) zit helemaal niet te wachten op een 2e supermarkt in mook! Het is gewoon niet nodig in zo'n klein dorp! Al helemaal niet omdat molenhoek(1 supermarkt), malden (2 supermarkten) en Groesbeek(5 supermarkten) allemaal op nog geen 10 minuten autorijden verwijderd liggen!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.