De bewoners in het appartementencomplex klagen dat ze niet kunnen slapen.
Volledig scherm
PREMIUM
De bewoners in het appartementencomplex klagen dat ze niet kunnen slapen. © Shutterstock

Verwarde, schreeuwende vrouw in Beek: Oosterpoort overweegt een kort geding

BEEK - Wooncorporatie Oosterpoort onderzoekt of het mogelijk is via de juridische weg, zoals een kort geding, een einde te maken aan de overlast van een verwarde, schreeuwende vrouw in een appartementencomplex aan De Geest in Beek. Het is voor de eerste keer dat Oosterpoort deze weg kiest.

5 reacties

 • berrie van Altena

  2 maanden geleden
  Over een tijdje nog veel meer van dit soort gevallen maar dan Nederlanders die gek worden in dit idiote land.
 • A.M. Berben

  2 maanden geleden
  Volgens mij is Oosterpoort toch echt degene die hier een kort geding dient in te stellen tegen deze huurster, tenzij deze vrouw inmiddels onder curatele zou zijn gesteld, hetgeen ik echter nog niet las. Oosterpoort is op grond van de huurovereenkomst met de andere bewoners verplicht om die ook huurgenot te leveren, een woning waar die mensen rustig kunnen wonen en niet regelmatig overlast ondervinden van een zieke geest. De gemeente heeft daar helemaal niets mee te maken noch een zorgclub.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  VVD en D66 zijn hier verantwoordelijk voor samen met de zorgverzekeringen want die hebben de zorg afgebroken en privatisering maakt alleen maar dat iedereen een zorgbedrijf kan starten en vette winsten opstrijken en de klanten laten barsten.
 • B. van Londen

  2 maanden geleden
  Meneer Rutte, is het nu nog niet duidelijk dat ons land het niet meer aan kan? Zie de AZC’s. Ik ben een kleine ondernemer die 80 a 90 uur in de week werkt om de belastingen te kunnen betalen!!! Ik snap dat nu zelfs dat niet genoeg is om gewoon te doen wat nodig is!
 • M.J. Jansen

  2 maanden geleden
  Gewoon opbossen, we vangen van alles op in Nederland, maar eigen bevolking die in dit geval dringend medische hulp nodig hebben kunnen barsten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen