PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: corona / coronavirus: bordje 'Test medewerkers' coronatestcentrum Radboudumc
Volledig scherm
PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: corona / coronavirus: bordje 'Test medewerkers' coronatestcentrum Radboudumc © Paul Rapp

Vier nieuwe coronadoden in Arnhem, Nijmegen, Heumen en Zevenaar, ziekenhuisopnames stabiel

NIJMEGEN / ARNHEM- Er zijn de afgelopen 24 uur vier nieuwe sterfgevallen van coronapatiënten in de regio geregistreerd. het betreft een inwoner uit Arnhem, één persoon uit Nijmegen, een inwoner van Heumen en een patiënt uit Zevenaar. Het aantal ziekenhuisopnames blijft stabiel ten opzichte van afgelopen dagen. Er is slechts één patiënt extra bij gekomen in de ziekenhuizen in onze regio. Het betreft een inwoner uit Aalten. 

 1. Dit is het wilde westen van Nijmegen: ‘Prostitutie, drugs, wapenhandel; Onbegrijpelijk dat het mag doorgaan’
  PREMIUM

  Dit is het wilde westen van Nijmegen: ‘Prostitu­tie, drugs, wapenhan­del; Onbegrijpe­lijk dat het mag doorgaan’

  NIJMEGEN - Je wilt er liever niet wonen. Dat zie je meteen als je de eenvormige, gele flat ziet die het beeld kleurt in deze hoek van de Dukenburgse buurt Lankforst. De troosteloze anonimiteit druipt ervan af en wat wél een teken van menselijk leven geeft, stemt niet erg vrolijk: rommelige balkons met oude bankstellen, balkonhekken die slordig zijn afgeschermd met groen afdekzeil en hermetisch afgesloten ramen, die geen glimp van het leven binnen verraden.
 2. Een extra schone bus, allemaal dankzij Michael
  PREMIUM

  Een extra schone bus, allemaal dankzij Michael

  NIJMEGEN - Razendsnel gaat hij met zijn blauwe doekje en een fles ‘clean&easy‘ door de bus. Stopknoppen, stangen, leuningen: álles waar passagiers met hun vingers aan zitten, maakt hij schoon met het middeltje dat bacteriën en virussen doodt. Het is een extra poetsbeurt vanwege corona. En zo desinfecteert hij alle aanraakpunten in de vele tientallen Breng-bussen die op een dag op het Nijmeegse station binnenkomen. Zijn het er zestig? Honderd? ,,Ik tel ze niet.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

Nijmegen e.o.