Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP / ANP

Vijf verdachten ‘tassenzaak’ langer vast zonder contact met buitenwereld

NIJMEGEN - De vier Amsterdamse verdachten die woensdagnacht in Nijmegen zijn ingerekend, blijven nog minstens veertien dagen in bewaring. Datzelfde geldt voor een vijfde verdachte die later die woensdag in Amsterdam werd opgepakt. 

1 reactie

 • Marleen Verstraeten

  2 maanden geleden
  zou helpen als ze de volgende keer de mensen waarschuwen, midden in de nacht hangt dat herrie din boven je straat en draait maar rondjes, je weet niet wat er gaande is, of je je zorgen moet maken of dat ze bij wijze van een training aan het houden zijn.. Na dat schiet incident in Hatert vorige keer zijn we wat gevoeliger voor het geluid van de politie helicopter, lijkt me ook logisch.
 1. Politie staakt zoektocht naar mysterieuze tassen in Nijmegen: wat zit erin? ‘Auto scheurde met rotvaart over Oude Molenweg’
  Oproep

  Politie staakt zoektocht naar mysterieu­ze tassen in Nijmegen: wat zit erin? ‘Auto scheurde met rotvaart over Oude Molenweg’

  NIJMEGEN - De politie is woensdagochtend in en rond de wijk Hatertse Hei in Nijmegen op zoek gegaan naar tassen die zijn achtergelaten door vier verdachten. De inhoud ervan zou gevaarlijk zijn, maar over wat er dan precies in zou hebben gezeten doet de politie verder geen mededelingen. De zoektocht is later op de middag gestaakt omdat er geen informatie meer is die aannemelijk maakt dat de verdachte tassen nog in de wijk zijn. Bij de zoektocht is niets gevonden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.