Een tijdelijk opgesteld verkeersbord maakt duidelijk dat de Eerste Walstraat nu vanaf de Regulierstraat is in te rijden.
Volledig scherm
Een tijdelijk opgesteld verkeersbord maakt duidelijk dat de Eerste Walstraat nu vanaf de Regulierstraat is in te rijden. © Foto DG

'Vluchtroute' benedenstad slecht aangegeven

6 reacties

 • Cor Koenen

  3 jaar geleden
  wat maakt het nou uit om tijdelijk de Waalkade van twee richtingen te gebruiken.welke ambtenaar beslist nu zo iets.
 • Opaboot

  3 jaar geleden
  Wist niet dat jij tegenwoordig  in de benedenstad woont, Peter .
 • Theo Ing

  3 jaar geleden
  Gewoon de waalkade tijdelijk 2 richtingverkeer  maken
 • Wouter

  3 jaar geleden
  Euh... En de klachten over het doorrijden via de "afgesloten" Kronenburgersingel dan? Chauffeurs rijden door, komen op het eind dat de straat toch afgesloten is en moeten weer omkeren. Klachten bij de gemeente worden afgewezen. 
 • Fifie

  3 jaar geleden
  Nou die klachten zijn er wel maar klagen heeft over het algemeen geen nut. Hopelijk gaat de Waalkade niet op de schop voor 13 augustus, nu kun je zo nog terug. En bovendien ook veiliger voor toegang Brandweer en ambulance.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.