Het voetbalveldje van basisschool de Buut in Nijmegen.
Volledig scherm
Het voetbalveldje van basisschool de Buut in Nijmegen. © Bert Beelen

Voornemen sluiting speelveld De Buut voorlopig niet teruggedraaid

NIJMEGEN - De sluiting van het speelveld bij de Nijmeegse basisschool De Buut wordt voorlopig niet opgeschort. Dat zei wethouder Noel Vergunst woensdag tijdens de gemeenteraadsvergadering. Vergunst: ,,Die belofte kan ik nu niet doen.”

28 reacties

 • Haan

  3 jaar geleden
  Voor alle duidelijkheid het sport en presentatieveldje is pas gemaakt toen de appartementen er al stonden! Het schoolbestuur had deze problemen kunne verwachten. Het galmt door de hele wijk door te veel bebouwing die te dicht op elkaar staat.
 • Noa

  3 jaar geleden
  Het gekrijs en gestuiter zit op een gegeven moment 24/7 in je oren. Ik heb 11 buitenlanders naast me gehad, die slapen niet of zo. Je wordt er ramgek van, altijd maar geschreeuw (ook de volwassen) en gegooi met alles.
 • Alfred

  3 jaar geleden
  Wat je ook van de situatie vindt, zo'n column van Marcel Rozer kan echt niet! De klagers worden compleet afgebrand, terwijl de heer Rözer altijd de mond vol heeft van verdraagzaamheid etc. Tuurlijk, het is een column. Maar als je telkens pretendeert zo'n fatsoenlijke en open-minded wereldburger te zijn, dan zou begrip voor anders standpunten welkom zijn. En nee, ik woon niet eens in de buurt ;-)
 • Realist1975

  3 jaar geleden
  Gewoon een bepaalde tijd aan dat speelveld koppelen, dus bijvoorbeeld tot 20:30 uur. Dat is toch prima! 
 • Rich

  3 jaar geleden
  Het geluid weerkaats tussen de school en het flatgebouw en lijk harder dan het is dan als er geen bebouwing is dat hadden ze kunnen weten van tevoren tenminste als je een goed architecten buro had gehad.Maar een paar struiken of boompje doen al wonderen met geluid.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.