Vuurwerkshow.
Volledig scherm
Vuurwerkshow. © ANP

Vuurwerk aan banden in Nijmegen

NIJMEGEN - Vuurwerkvrije zones in de stad en een centrale vuurwerkshow op oudjaarsavond. Een duidelijke meerderheid van de politieke partijen van Nijmegen wil dat in een nieuw stadsbestuur gaan regelen om zo de overlast van vuurwerk in te perken. Van de grote partijen was alleen de SP tegen. 

47 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Hoi Berend, groet uit Arnhem. Wat jij denkt loop ik ook al een poosje te denken. Dus dan stem ik iets omdat de andere partijen nog irritanter zijn of iets niet doen wat ik wel  wil of andersom of ze iets met religie hebben (kots). In mijn geval PVV geworden voor de geinteresseerden. Het stomme is dus nu: wil je iets aan 'het gedram' doen beginnen jij en ik een partij, zit je in hetzelfde circuit en moet je iets heel duidelijks en onderscheidends opzetten, of we moeten iets anders bedenken. Maar wat?
 • Christine244

  4 jaar geleden
  En het alle mooie is dat jij als burger hier ze hier aan kunnen helpen houden, alleen of met mede stemmers op de partij. Blijf ze er maar aan houden wat ze hebben gezegd en dat kan op vele manieren.
 • Christine244

  4 jaar geleden
  Niet als jij desbetreffende partij blijft aanschrijven op hun belofte of uitspraak, bestook ze maar met brieven hierover. Houdt ze wakker en scherp.
 • Christine244

  4 jaar geleden
  Eindelijk een stad die zich nu al met verbod of 1 plek al bezig houdt met vuurwerk en niet 1 maand voor oud en nieuw in discussie hierover gaat!! Top Nijmegen. Hoop dat Arnhem dit ook gaat doen.
 • DeReageerder

  4 jaar geleden
  Fijn..dus nu moet ik vanuit de woonkamer in Lent, met alle genodigden, zien dat we bij een overbevolkte Waalkade of Lentse kant kunnen komen, er ruim op tijd zijn en weg uit de gezelligheid...Wat is dat toch voor gemekker over vuurwerk? De overlast komt van zuipschuiten die er slecht mee omgaan of mensen die illegaal spul afsteken!!
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.