Volledig scherm
De Snelbinder, het fiets-en voetpad langs de spoorbrug in Nijmegen, is zondagavond afgesloten vanwege het vuurwerkspektakel 'De Waal in vlammen' © DG

Vuurwerk 'Waal in vlammen':
Snelbinder afgesloten

NIJMEGEN - De Snelbinder, het fiets-en voetpad naast de spoorbrug in Nijmegen, is komende zondagavond afgesloten. Dat heeft alles te maken met vuurwerkspektakel 'De Waal in Vlammen', het traditionele vuurwerk waarmee de Vierdaagseweek officieel wordt geopend. 

De Snelbinder is die zondag afgesloten van 20.00 tot 23.30 uur. Het vuurwerk, een spectaculaire show die altijd tienduizenden mensen naar de Waalkade trekt, wordt om 22.30 uur afgestoken. De Vierdaagsefeesten beginnen zaterdag; dinsdag is de eerste wandeldag van de Vierdaagse.

De Snelbinder is afgesloten omdat de ponton met het vuurwerk onder de brug door komt varen. Ook kan de brug het gewicht van een te groot aantal toeschouwers niet aan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.