Politie treedt op tegen overlast op de Waalkade.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie treedt op tegen overlast op de Waalkade. © Paul Rapp

Waalkade verder op slot in strijd tegen overlast: ‘Na anderhalf jaar terreur van hangjeugd is nu de rust wedergekeerd’

NIJMEGEN - De Waalkade wordt volgende week verder afgesloten voor auto’s om overlast van jongeren nog meer te beteugelen. Bij zowel de Lage Markt als de Nieuwe Markt komen neerklapbare paaltjes. Eerder plaatste de gemeente al een bussluis bij de Veemarkt. Omwonenden reageren enthousiast, al is er ook vrees voor een waterbedeffect.  

18 reacties

 • Gerard van Walsum

  4 dagen geleden
  Zoals in heel ons land. Wie niet horen wil moet voelen alleen dat helpt en boetes € 25 met minstens 2 nullen. Wat ook helpt is dat de burgemeester gewoon thee drinkt met de betrokkenen Amsterdam heeft bewezen dat dit lukt. Lachen gieren brullen. Bruls, voorzitter van de veiligheidsraad, Hulde, want iemand moet dit durven en doen. En dansen naar de pijpen van het DEMISSIONAIR kabinet.
 • A Broekman

  4 dagen geleden
  Goed bezig,hulde aan de beste burgemeester ever
 • H. Smit

  5 dagen geleden
  En al de oudere Nijmegenaren die zich niet per fiets meer kunnen verplaatsen en zo graag geregeld langs en van de waal willen genieten? Sinds de bus uit het centrum is geweerd kunnen ze daar ook al niet meer komen..... We raken zo het hart van Nijmegen kwijt.....erger nog....we zijn het hart van Nijmegen aan het afsluiten...Louter nog bereikbaar voor "The Happy View Nijmegen BV".....
 • Kai Jansen

  5 dagen geleden
  Hoe denken alle mensen hier dat de bron aangepakt kan worden? Een motor kan en mag 106 DB produceren. De normen moeten omlaag.
 • Anneke Dijk

  5 dagen geleden
  Het probleem wordt alleen maar verplaatst, dat doet Bruls al jaren. Wanneer wordt het eens echt opgelost? Kijk eens wie er nu 'savonds door het centrum scheuren, die verzieken de hele sfeer in de stad. Wegen afsluiten helpt niet, je moet het bij de wortel afpakken maar daar is Bruls te laf voor.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.