DG
Volledig scherm
© DG

Weer dure koplampen auto's gestolen in Nijmegen

NIJMEGEN - Weer zijn autobezitters in Nijmegen het slachtoffer geworden van dieven die het voorzien hebben op dure xenonkoplampen van Volvo's.

5 reacties

 • Ton14024

  4 jaar geleden
  Prijskaartje?
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Gewoon de kabel naar de motorkap verleggen. 220v op je auto zorgt ervoor dat jij in de bak komt en niet meneer de inbreker die gewoon aangifte mag doen tegen je als hij hierdoor in het ziekenhuis belandt of erger dood naar je auto. Dan komen ze jou gewoon ophalen hoor. 
 • Politiekincorrect

  4 jaar geleden
  90 uur strafwerk, haha weinig risico en dan een dergelijke straf, dat is vragen om problemen. Maar ook Volvo heeft boter op haar hooft. Zij kunnen makkelijk maatregelen nemen om e.e.a. te voorkomen. Net zoals bij iPhone, kun je softwarematig voorkomen dat lampen zomaar op een andere auto werken! Dat is net als bij navigatie de enige manier. Uitbouwen betekent onbruikbaar, tenzij je aan de computer van Dealer hangt. Simpel eenvoudig en moet verlicht worden ook voor airbags en andere onderdelen.
 • FFF

  4 jaar geleden
  90 uur taakstraf, man man man. De volgende keer doen ze het echt niet meer, wat een lachertje. Langer vastzetten en de kosten laten betalen dat werkt beter. 
 • Snarf

  4 jaar geleden
  Niet vergeten hoor, als je kind en vrouw instappen!
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.