Milieudeskundige Cor Coenrady
Volledig scherm
PREMIUM
Milieudeskundige Cor Coenrady © Paul Rapp

Wéér kritisch rapport: ‘Geurbeleid omstreden asfaltfabriek Nijmegen deugt niet’

NIJMEGEN - De geuroverlast van de veelbesproken asfaltfabriek APN in Nijmegen-West is voor omwonenden groter dan tot nog toe aangenomen. Dat stelt milieudeskundige Cor Coenrady vast in een nieuw rapport.

8 reacties

 • Harrie Derks

  2 maanden geleden
  Zo’n asfalt centrale moet natuurlijk aan groot vaarwater liggen vanwege de aanvoer van grondstoffen , een nieuwe locatie zoeken zal niet zo simpel zijn. Langs de grote rivieren is bijna allemaal natuur. Huidige locatie is zo slecht nog niet denk ik, inpakken dat ding dus zodat stof en geluid geen rol meer speelt voor de directe omgeving, filters erop en door. Er zal toch ergens asfalt gemaakt moeten. Worden. Verplaatsen lijkt zinloos
 • Hans Jacobs

  2 maanden geleden
  Coenrady is een held, laat zich niet piepelen door Jan van de Meer en Noël Vergunst ( GroenLinks)
 • J le Blanc

  2 maanden geleden
  Tja, als je het grootste binnenstedelijke industriegebied van Nederland (!) huisvest, dan is het niet vreemd dat dit voor overlast zorgt. Wat me wel verbaast is dat de gemeente, áls ze dan de kans krijgt de overlast te verminderen, dit lijkt na te willen laten. Ten koste van haar burgers. Overigens is het ook bijzonder dat de ene na de andere woonwijk (o.a. Koningsdaal) uit de grond wordt gestampt, op een steenworp afstand van deze vervuilende -en in aantal gevallen zeer gevaarlijke - industrie.
 • Jan Lamers

  2 maanden geleden
  De heer Coenrady verdiend een pluim. Hij toont aan dat er flink wat ambtenaren zijn die van u en mijn belastinggeld uit hun neus zitten te vreten en niets doen aan de problemen die voor handen zijn. Naar mijn mening laat hij zich ook niet intimideren, waren er maar meer van deze mensen. Bennie, niet toevallig ook ambtenaar?
 • Ton Verkerk

  2 maanden geleden
  GroenLinks lullen, rechts zakken vullen. Aan alle kanten wordt steeds duidelijker dat het gemeentebestuur van Nijmegen zich dolgraag presenteert als Green Capitol en daarvoor wel maatregelen neemt die de burger raken. Foute bedrijven laten ze echter met rust. Merkwaardig dat hier de rechtse oppositie aandringt op sluiting en notoire vergunningsoverschrijders linkse handjes boven het hoofd gehouden worden. Een 'follow the money' onderzoek zou wel eens interessant zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.