Het is sinds vrijdagavond voor zwaar verkeer verboden om over de Irene Vorrinkstraat te rijden. Parkeren bij de wooncomplexen Zonnebaars en Waterrijk mag ook niet meer.
Volledig scherm
Het is sinds vrijdagavond voor zwaar verkeer verboden om over de Irene Vorrinkstraat te rijden. Parkeren bij de wooncomplexen Zonnebaars en Waterrijk mag ook niet meer. © dg

Weg bovenop Hatertse parkeerkelder afgesloten vanwege constructiefout

NIJMEGEN - Het bovendek bij de ondergrondse (en deels open) parkeergarage bij de Hatertse wooncomplexen Zonnebaars en Waterrijk op park Maldenborgh is qua bouwconstructie niet op orde. Gevaar voor instorten is er niet, is uit een spoedonderzoek gebleken. Aanpassen van de garageconstructie is wel nodig.

10 reacties

 • SjeeKevara

  5 jaar geleden
  Ja  dat krijg je met Europeesche inschrijvigen voor het allergoedkoopste van het goedkoopste
 • Petertjepan

  5 jaar geleden
  Ik was abuis. De shell moest dat idd zijn. Het is niet te doen voor de mensen uit de Zonnebaars en of uit waterrijk. Komt er bezoek die langere tijd blijft dan kan dat wel. Maar snelle bezoekjes of haal en breng afspraken zijn werkelijk niet te doen. Wat ik eerder al aangaf en RHE het met mij eens is; stel het voormalige parkeerterreintje weer open. 
 • Eelco .

  5 jaar geleden
  Voor sommigen is het feit dat een andere voor hun voordeur parkeert al net zo erg als het bijna instorten van een parkeerdek. Dat soort mensen heb je er helaas ook bij.
 • RHe

  5 jaar geleden
   DG; Afgesloten voor zwaar verkeer zoals grote bestelbusjes boven 3500 kg, vrachtwagens etc.Dat zijn geen grote bestelbusjes: alles boven dat gewicht IS gewoon vrachtwagen.Wat Petertjepan schrijft klopt wel. De parkeerplaatsen zijn absoluut te weinig voor bezoekers van 95 woningen. Hier is een lastig probleem door de bouwkundige gebreken, daarmee wordt dit parkeerprobleem een extra ernstig probleem.Met name ouderenvervoer en toelevering van de betreffende gebouwen. Stel totdat dit probleem opgelost is de tijdelijke parkeerruimte (groenstrook) van weleer weer open! Een beetje gras kost weinig!
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Gevaar voor instorting is er niet?? Er was ook geen gevaar voor wateroverlast en hebben we ook gehad.Maar als er iets gebeurd wie gaat er voor de kosten opdraaien  (bewoners zelf ,ook al hebben deze hier geen schuld aan)Gemeente en Bam reageren met afwijzing maar dat deed de gemeente al van begin af aan bij de wateroverlast!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.