Wendy Grutters en Jean-Paul Broeren
Volledig scherm
Wendy Grutters en Jean-Paul Broeren © DG

Wendy Grutters en Jean-Paul Broeren voeren nieuwe lijst Stadspartij Nijmegen aan: ‘We zijn yin en yang’

NIJMEGEN - De huidige fractievoorzitter en gemeenteraadslid Wendy Grutters wordt samen met collega-raadslid Jean-Paul Broeren de kartrekker van de Nijmeegse Stadspartij voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Dat heeft het bestuur van de lokale partij besloten.

 1. Rechtse katholieken starten petitie tegen film Benedetta: 'Stop beledigen van Onze Lieve Vrouw’
  PREMIUM
  21

  Rechtse katholie­ken starten petitie tegen film Benedetta: 'Stop beledigen van Onze Lieve Vrouw’

  VEENENDAAL - Civitas Christiana, de radicaal-rechtse katholieke stichting die onder meer strijdt tegen abortus, hekelt de film Benedettta van Paul Verhoeven. 'Hier is sprake van blasfemie', zegt Hugo Bos, de directeur van de stichting Civitas Christiana, die eerder dit jaar van Heilig Landstichting bij Nijmegen naar Veenendaal verhuisde. Bos is een petitie gestart waarin bioscoopketen Pathé opgeroepen wordt de film niet meer te vertonen.
 2. Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrauma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888
  voetbal nijmegen

  Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrau­ma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888

  NIJMEGEN - In de eerste klasse is Woezik er voor de vierde keer op rij niet in geslaagd om de derby tegen Alverna te winnen, blijft Leones in de onderste regionen en NEC en BVC’12 hekkensluiter. In de tweede klasse gaat het met Quick 1888 ‘iedere week beter’ en heeft Eendracht’30 dit seizoen voor het eerst punten laten liggen. Trekvogels is na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen in de derde klasse. Op hetzelfde niveau ging het Gennepse Vitesse’08 onderuit tegen Groesbeekse Boys. In de vierde klasse blijft SCE in de voetsporen van koploper Krayenhoff en besliste DSZ pas in de slotfase de wedstrijd tegen Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.