Op deze plek wil Wim Derksen een knarrenhof gaan bouwen. De buurt en nu ook de Werkgroep Milieubeheer Groesbeek zien dat niet zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Op deze plek wil Wim Derksen een knarrenhof gaan bouwen. De buurt en nu ook de Werkgroep Milieubeheer Groesbeek zien dat niet zitten. © Foto: Bert Beelen

Werkgroep Milieubeheer vindt ommezwaai gemeente ‘onbegrijpelijk’ in bouw 22 flats in Groesbeek

GROESBEEK - Het is een raadsel. Aldus betitelt de WMG (Werkgroep Milieubeheer Groesbeek) het besluit van burgemeester en wethouders om in principe groen licht te geven voor de bouw van een knarrenhof aan de Pannenstraat in het centrum van Groesbeek.

5 reacties

 • Peter Schuurstra

  1 jaar geleden
  Rijke 'boomers' die het beste voor zichzelf opeisen. Alles moet wijken voor hun luxe onderkomen.
 • AC gazenbeek

  1 jaar geleden
  in december zou dit in de gemeenteraad besloten worden art 23 okt 2021 hebben verschillende politieke partijen over deze kwestie schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. In december komt dit onderwerp in de gemeenteraad aan de orde. ja het is 1 december ga zo door hak dat stukje groen maar weg groesbeek begind zijn eigenwaarde te verliezen pijnlijk voior de echte groesbekkers groet Mr t
 • Byron Hendriks

  1 jaar geleden
  Ik begin me serieus af te vragen wat GroenLinks tegen gewone mensen heeft, die hard werken voor weinig en die een dak boven hun hoofd willen.
 • Paul Jacobs

  1 jaar geleden
  Benieuwd welk standpunt de gemeenteraad gaat innemen. Blijft Groesbeek een groen dorp of gaan we groen inruilen voor beton en stenen?
 • Harm Derksen

  1 jaar geleden
  Inderdaad een raar verhaal. Heb het vermoeden dat hier sommige mensen financieel beter van worden. Eerst zogenaamd geen goedkeuring geven voor het oog en daarna toch een vergunning. Met geld is alles te koop, zelfs een vergunning. Ambtenarij ten top.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen