Volledig scherm
Het betreffende kruisje dat werd verloren ergens in Nijmegen. © Wijkagent William Nijland

Wie is zijn of haar Vierdaagsekruisje verloren?

NIJMEGEN - Het is de ultieme beloning voor de Vierdaagsewandelaar: het Vierdaagsekruisje. Een onbekende wandelaar, die de tocht voor de zestiende keer volbracht, verloor zijn of haar kruisje ergens in Nijmegen.  Wijkagent William Nijland tweette een foto van een kruisje, hij hoopt via de tweet de eigenaar van het kruisje te vinden. 

Het is niet duidelijk waar het kruisje in Nijmegen is gevonden. ,,Iemand heeft het kruisje hier aan de balie gebracht. We houden hem nog even hier, straks gaat het kruisje, net als alle andere andere gevonden voorwerpen naar de gemeente'', vertelt Nijland. 

Nijland hoopt dat via zijn tweet de eigenaar zich meldt. ,,Dan heb je gruwelijk zere voeten en misschien wel hoofdpijn van het feesten, overkomt je dit?’’

Vanaf maandagmiddag zijn alle gevonden voorwerpen tijdens de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten te vinden op de website Ilost.nl.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Ranomi Kromowidjojo gaf kinderen van Aqua Novio zwemles. En beantwoordde vragen.
  PREMIUM
  VIDEO

  Ranomi Kromowidjo­jo gaf kinderen van Aqua Novio zwemles. En beantwoord­de vragen.

  NIJMEGEN - De jeugdleden van zwemvereniging Aqua Novio ’94 staan haar op het parkeerterrein van het Erica Terpstrabad op een muurtje op te wachten. Gejuich als Ranomi Kromowidjojo het terrein op rijdt: hun heldin en meervoudig Olympisch kampioen. ‘Kromo’ geeft de kinderen een clinic als bedankje voor de 3.309 euro die de vereniging dit jaar bijeenbracht voor Unicef. ,,Het geld dat jullie en andere zwemclubs hebben opgehaald, gaat naar kinderen in Syrië.’’
 2. Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

  Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

  MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.