Volledig scherm
Screenshot. © DG

Wolf nu ook gesignaleerd bij Rees

videoREES - In de omgeving van het Duitse Rees hebben meerdere mensen een wolf gezien.

Volgens de Neue Rhein Zeitung hebben het Landesumweltamt en de Naturschutzbund in Wesel bevestigd dat het bij de beelden die een boer uit Rees-Haffen maakte, om een wolf gaat. De man filmde en fotografeerde het dier op 5 meter afstand. Ook het Landesamt für Natur, Umwelt und Verbraucherschutz NRW (LANUV) zou bevestigd hebben dat het om een wolf gaat.

De buurtschap Haffen ligt hemelsbreed zo'n 10 kilometer onder Dinxperlo.

Of het dezelfde wolf is die eerder op camera vastgelegd werd in Persingen, is niet te zeggen. De Duitse pers wijst erop dat behalve in Groesbeek ook in Kranenburg een schaap gebeten is.

Volledig scherm
Screenshot © screenshot
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE: NEC na ruim een uur spelen op voorsprong tegen Jong PSV dankzij Flemming
    LIVE

    LIVE: NEC na ruim een uur spelen op voorsprong tegen Jong PSV dankzij Flemming

    NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.