Vincent Paes was twee jaar voorzitter bij NEC. ,,Je maakt keuzes, leert daarvan en moet vooral geen spijt hebben.”
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Paes was twee jaar voorzitter bij NEC. ,,Je maakt keuzes, leert daarvan en moet vooral geen spijt hebben.” © David van Haren

Yogaleraar en pianist Vincent Paes was héél even voorzitter van NEC: ‘Het was een enorm wespennest’

NIJMEGEN  - De bekende voetbalanalist Johan Derksen zei het al in 2007: Vincent Paes is veel te beschaafd en vriendelijk om te slagen als voorzitter bij NEC. Derksen kreeg gelijk: in 2008 stopte Paes bij de Nijmeegse voetbalclub, na slechts twee jaar van voorzitterschap. Hoe is het nu met hem? 

3 reacties

 • Frits van Raalte

  2 weken geleden
  Inderdaad een heel beschaafde en vriendelijke man, zoals Johan Derksen zegt. Zo'n intelligente man (zijn zoon is een formidabele keeper!) past niet bij de cultuur van NEC. Bij Union werd ie wel op handen gedragen.
 • Cornelissen

  2 weken geleden
  Tony Peters Klopt niet wat je zegt uiteindelijk heeft hij afscheid genomen met voor NEC zwarte cijfers in de boeken Vergeet niet dat er diverse stromingen waren die allemaal hun eigen financiële belangen nu pas door toedoen van M. Boekhoorn zijn ze verdwenen Het was wel een kleurloze voorzitter zonder uitstraling. Maar de huidige voorzitter is ook geen media man
 • Tony Peters

  2 weken geleden
  Slechtste voorzitter die NEC ooit heeft gehad. Heeft werkelijk niets voor elkaar gekregen. Zullen ook weinig of geen mensen zijn geweest die ook maar een traan gelaten hebben toen hij met de staart tussen de benen vertrok.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.