Zo komen de eerste Afghanen aan op Heumensoord: opnieuw wiegen de engelen van Nijmegen

videoNIJMEGEN - De Afghanen van Heumensoord arriveerden in een geblindeerde bus en moeten in quarantaine: contact onmogelijk. Toch is er een warm welkom. ,,Ik kon niet níet gaan.’’

5 reacties

 • theo vec

  3 weken geleden
  Marleen verstraeten zou ik ook zijn als ons eigen inwoners een dak boven hun hoofd zouden krijgen en geen 10tot 15jaar moeten wachten en dat de toewijzing op een eerlijke manier zou gaan ook op de wachtlijst van entree
 • Dominique de Jonge-Zeller

  3 weken geleden
  Mooie actie van deze stadsgenoten! Hoop dat deze Afghanen wat rust kunnen vinden hier. En @Raymond Van van Haren (zie hieronder): deze mevrouw wil graag iets doen en misschien is dit alles wat ze kan geven. Ze dóet het in ieder geval, maar wat doe jij?
 • Raymond Van van Haren

  3 weken geleden
  ,,Misschien kunnen we mantra’s zingen?’’.. Ik laat deze uitspraak even op me inwerken.. 3, 2, 1.. Conclusie: Deze wensdenkdame is alle realiteitszin còmpleet kwijt.
 • Richard Heuveling

  3 weken geleden
  Er is niks mis met de Nederlandse vlag Beppie.
 • Marleen Verstraeten

  3 weken geleden
  ben zo ontzettend trots op onze stad. <3 <3 <3
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.