Pompekliniek Edo de Vries in de corridor tussen het oude hek (links) en het nieuwe extra hekwerk. De foto is in april gemaakt, tijdens de aanleg van het extra hek.
Volledig scherm
PREMIUM
Pompekliniek Edo de Vries in de corridor tussen het oude hek (links) en het nieuwe extra hekwerk. De foto is in april gemaakt, tijdens de aanleg van het extra hek. © Paul Rapp

Zo ontsnapten Luciano en Sherwin uit de Pompekliniek: ‘Ze mochten nog een balletje trappen’

ReconstructieHet was een klassieke ontsnapping: twee tbs’ers ontvluchtten dinsdagavond tbs-kliniek de Pompestichting in Nijmegen via een gat in een hek. Wat weten we nu over die uitbraak? En wat is er inmiddels gebeurd?

16 reacties

 • k Van de meer

  2 maanden geleden
  incidenten kunnen gebeuren.
 • Michel Dreis

  2 maanden geleden
  Zwaaien naar de bewakers en dan op weg om een balletje te trappen..... pffff... ik denk aan de betrokkenen (en nabestaanden) van de gewelddadige delicten die deze twee op hun naam hebben staan. Nog even een balletje trappen... welja..... Ik vind het onvoorstelbaar dat de beveiliging niet onmiddelijk groot alarm heeft geslagen bij het zien van de witte auto. Dan moet er toch onmiddellijk een hek gesloten worden zodat parkeerterrein niet meer verlaten kan worden..... niet te begrijpen!
 • Rene Janssen

  2 maanden geleden
  Onbegrijpelijk , zoiets gebeurt alleen in nederland
 • ArDo V HaJa

  2 maanden geleden
  Bruls loopt wel te schreeuwen dat het er nog niet klaar is maar wel 3 jaar de vergunningen weigeren Bruls kijk maar eens naar je eigen ambtenaren want er mochten geen bomen gekapt worden van GroenLinks
 • Henk Houwers

  2 maanden geleden
  Het amateurisme van onze bewakers van de misdadigers spat er weer vanaf.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.