Daan van Beijnum, Quinn van Dongen en Chiara Bals (van links naar rechts) hebben een virtuele rondleiding gemaakt door de Stevenskerk in Nijmegen. De drie studeren aan het ROC.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan van Beijnum, Quinn van Dongen en Chiara Bals (van links naar rechts) hebben een virtuele rondleiding gemaakt door de Stevenskerk in Nijmegen. De drie studeren aan het ROC. © DG

Zo zag je de Stevenskerk nog nooit: vanaf het dak tot aan de bottenkelder

NIJMEGEN - Uitzicht vanaf het dak, een kijkje in de bottenkelder of een wandeling over de draagbalken van het imposante kruisgewelf. Drie studenten van het ROC Nijmegen hebben een virtuele rondleiding door de Stevenskerk gebouwd, onder meer langs plekken die voor het publiek  niet toegankelijk zijn.

1 reactie

 • toon janssen

  1 maand geleden
  mooie samenwerking school en praktijk. Complimenten.
 1. Ambulancemedewerker die zwaar ongeluk veroorzaakte op Waalbrug kan werk blijven doen, wél straf als het weer misgaat
  PREMIUM
  22

  Ambulance­me­de­wer­ker die zwaar ongeluk veroorzaak­te op Waalbrug kan werk blijven doen, wél straf als het weer misgaat

  NIJMEGEN - De 55-jarige ambulancemedewerker die vorig jaar in volle vaart een ongeluk veroorzaakte op de Waalbrug in Nijmegen, kan zijn ambulancewerk blijven uitvoeren. Wél krijgt hij straf als hij opnieuw de fout ingaat. De rechtbank heeft de man dinsdag een voorwaardelijke taakstraf van 90 uur en een voorwaardelijke rijontzegging van een halfjaar opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.