Volledig scherm
PREMIUM
Diny in haar wolwinkeltje in het Waterkwartier. Het winkeltje staat vermeld in het boek ‘111 plekken in Nijmegen die je gezien moet hebben'. © Paul Rapp

111 speciale Nijmeegse plekken zijn verzameld in een boek

NIJMEGEN - Het Anatomisch Museum waar je baby's op sterk water kunt bekijken, het winkeltje dat vergeten kantoorplanten verkoopt, het wijkcentrum 2.0 met goede koffie dat ook een eetcafé is, een spijkerbroekwinkel/leeratelier/kapper annex clubhuis voor stoere mannen waar je ook kunt barbecueën en Diny's wolwinkel. Nijmegen kent vele verborgen schatten. Die zijn gebundeld in het boek 111 plekken in Nijmegen die je gezien moet hebben.

De auteurs zijn journalisten/ schrijvers Bart Speleers (47) uit Nijmegen en Andrew Groeneveld (56) uit Velp. De rolverdeling was perfect: Speleers als de Nijmegenaar met kennis van de stad, Groeneveld de man van de frisse blik van de buitenstaander. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.