Hulpdiensten verzamelen zich aan Meer en Vaart in Amsterdam, vlak nadat daar de 29-jarige Nijmegenaar Casper is neergestoken.
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten verzamelen zich aan Meer en Vaart in Amsterdam, vlak nadat daar de 29-jarige Nijmegenaar Casper is neergestoken. © Michel van Bergen

15-jarige verdacht van doodsteken Nijmeegse Casper (29): ‘Het lijkt volslagen zinloos geweld’

NIJMEGEN/ AMSTERDAM - De dood van de Nijmeegse topskater Casper Verheijen (29) vorige week in Amsterdam is mogelijk veroorzaakt door een jongen van 15 jaar. De jongen uit Uithoorn zit als enige van de drie minderjarige verdachten nog steeds vast voor zijn aandeel bij de fatale steekpartij.

5 reacties

 • T.A. Zweers - rasing

  4 maanden geleden
  Het wordt tijd de strafmaat flink op te vijzelen. Ook voor die blagen die met messen lopen te zwaaien en er op los steken. Nederland is nu een Eldorado voor de crimineeltjes: een aai over de bol en vrij laten. Als hun zaak dient zijn ze nergens te vinden. Of ze zwijgen. Het z.g.zwijgrecht. Wat voor recht is dat? Dat hebben ze in m.i. verspeeld. Nederland gaat ten onder aan zijn verregaande tolerantie. Daar zijn we hard mee bezig.
 • Hans Jacobs

  4 maanden geleden
  Dat is een te gegeneraliseerde uitspraak. Zeker als dit geweld door de overheid wordt toegepast of als je in een bedreigende situatie komt kan geweld uitkomst bieden
 • rebecca langendoen

  4 maanden geleden
  Vreselijk weer dit veel sterkte voor de nabestaanden
 • HJ De Nieuwe

  4 maanden geleden
  15 jaar, wat zijn we toch aan het doen?
 • C. Eggink

  4 maanden geleden
  Geweld is altijd zinloos!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.