Sinds begin vorige week is café Van Rijn gesloten. Volgens de GGD zijn al 51 nieuwe corona-gevallen aan de kroeg in de Nijmeegse Molenstraat te linken.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinds begin vorige week is café Van Rijn gesloten. Volgens de GGD zijn al 51 nieuwe corona-gevallen aan de kroeg in de Nijmeegse Molenstraat te linken. © Gerard Verschooten

51 (!) besmettingen gelinkt aan Nijmeegs café Van Rijn, kroeg lijkt megabrandhaard

NIJMEGEN - Het aantal Nijmeegse corona-besmettingen is afgelopen week geëxplodeerd. Veel zieken hebben een link met café Van Rijn. Maar liefst 51 kroegbezoekers zijn inmiddels positief getest. Jaagt het inmiddels gesloten café de viruscijfers de hoogte in?

83 reacties

 • Erik Stevens

  2 jaar geleden
  Ik mag hopen dat ie ook geïntereseerd is in of ik klachten heb.
 • Thomas

  2 jaar geleden
  Naast 'geloof' in iets bestaat er ook nog zoiets als gezond verstand en relativeringsvermogen. Maw het zelf logisch nadenken. 
 • Van den Berg

  2 jaar geleden
  Die studenten leren het toch niet zolang de horeca open blijft zullen zij zich niet aan de regels houden en streven we af op een tweede lockdown met alle gevolgen van dien.
 • Henk7

  2 jaar geleden
  Ik snap nu waar de uitdrukking "de ongelovige Thomas" vandaan komt.
 • jhu

  2 jaar geleden
  niet alleen risicogroepen. Sowieso lopen alle mensen (ook jongeren!) bij besmetting een groot gevaar in verband met -langdurige- ernstige klachten zoals kortademigheid, ernstige spierpijn en nog meer klachten. Langdurige revalidatie is dan noodzakelijk. Dit wordt consequent genegeerd door ontkenners van deze pandemie, terwijl de voorbeelden regelmatig het nieuws halen. Helaas spreekt u ook niet over dit gevaar....

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.