Aantal winkeliers in Nijmeegse binnenstad ook onverwacht zonder stroom: ‘Ik loop veel omzet mis, jammer’

Met video | UpdateNIJMEGEN - In een deel van de Nijmeegse binnenstad ligt deze donderdag de stroom eruit. Op veel plekken was dat gepland, maar niet overal. Bij een aantal winkels in de Marikenstraat kwamen ze ‘s ochtends ineens voor een verrassing te staan.

10 reacties

 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Dat gaat nog wat worden met Liander. Zij hebben altijd geroepen dat stroom geen issue is. Maar nu begint ze al langzaamaan vooraf excuses te roeptoeteren dat dit in de toekomst vaker kan gebeuren. Zorg simpelweg dat vooraf de toekomstgerichte infrastructuur op orde is.
 • Japie Lamers

  2 maanden geleden
  @Maarten Jansssen, weleens gehoord van "ondernemersrisico"? Als je dat risico niet wilt lopen dan moet je een noodvoorziening aanschaffen. Elektriciteitsmaatschappijen zijn niet aansprakelijk op levering/ niet levering, wel op de kwaliteit van de elektriciteit, hoge van spanning en frequentie.
 • S. Lenkens

  2 maanden geleden
  och wat een gezeur allemaal, morgen weer een nieuwe dag, ga winkel opruimen of zo
 • Beau van Eersel

  2 maanden geleden
  Grappig, het toppunt van zeuren is toch wel zeuren over mensen die zeuren. Als de reazuurders hadden gelezen dan hadden ze geweten dat er ook mensen en bedrijven zijn getroffen die buiten de planning vallen. Daarnaast is geen stroom vervelend, gepland of ongepland.
 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  De maximale capaciteit stroomvoorziening in de binnenstad is bereikt. Zeker nu veel woonhuizen en bedrijven meer elektriciteit gebruiken door de bizarre gasprijs, is het nodig om nú het net te verzwaren om te voorkomen dat het gaat uitvallen. Dit is in ieders belang, dus óók voor de winkeliers. Dat er dan door de werkzaamheden ook onvoorziene delen soms losgekoppeld worden om veilig te kunnen werken, lijkt me begrijpelijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen