File op de Nijmeegse stadsbrug De Oversteek. Inzet: Rammstein-zanger Till Lindemann.
Volledig scherm
PREMIUM
File op de Nijmeegse stadsbrug De Oversteek. Inzet: Rammstein-zanger Till Lindemann. © Erik van 't Hullenaar/Stefan Schipper

Actie tegen nieuw verkeersinfarct rond Rammstein-concerten: ‘Kom ruim op tijd’

NIJMEGEN - Red Hot Chili Peppers zijn de stad koud uit of de Duitse band Rammstein maakt zich op voor een concert in Nijmegen. De gemeente hoopt met extra maatregelen verkeersinfarcten zoals die vrijdag plaatsvonden, te voorkomen.

24 reacties

 • Ton Verkerk

  3 maanden geleden
  Volgens mij waren juist de opstoppingen tijdens concerten één van de redenen om het Goffertstation aan te leggen. Zo dicht tussen tussen Nijmegen-Dukenburg en Nijmegen-CS is er eigenlijk ook geen andere reden om een station aan te leggen. Ook al woon ik in Hatert ga ik toch naar CS wanneer ik met de trein ga, dat heeft tenminste een bewaakte stalling.
 • berrie van Altena

  3 maanden geleden
  Oh oh het fietsutopia loopt vast,dat krijg je als je niet in de realiteit leeft maar in het fietswalhalla.
 • Harrie Nak

  3 maanden geleden
  @john en @Berrie Tijdens concerten in t Goffertpark is Station Goffert dicht (afgesloten) en stoppen er geen treinen Omdat… nu komt het… Het station dergelijke aantallen niet aankan. Dan ontstaan er gevaarlijke situaties op t perron enzo.. Dus NS, gemeente en provincie… je bouwt samen in 2014 een nieuw station..top!! Vlak naast een concertweide Dan is er een concert En dan moet t station dicht.. Om je de ballen uit je broek te lachen toch?
 • Jaap De Graaf

  4 maanden geleden
  @Henk, in dit land inderdaad maar in deze stad heerst GL en die hebben vrijwel alle doorgaande wegen gestremd zodat fietsers over grote goudvergulde fietspaden kunnen racen.
 • John Jansen

  4 maanden geleden
  @Berrie eerst goed wakker worden en dan pas reageren! Ik heb het nergens over het gofferstadion en weet als 35 jaar NSer (goed lezen svp) buis wel waar en wanneer er treinen stoppen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen