Hoofdingang Radboudumc.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdingang Radboudumc. © Paul Rapp

Advocaat omstreden medisch oncoloog: ‘Het is echt de schaamte voorbij’

NIJMEGEN - De medisch oncoloog van het Radboudumc die beschuldigd werd van tal van medische missers, wil per direct weer aan de slag. Het gerechtshof had al bevolen dat ze niet ontslagen mocht worden. De ziekenhuisleiding doet volgens de advocaat van de kankerspecialist ‘schaamteloos’ vooral moeite om alsnog haar terugkeer onmogelijk te maken.

2 reacties

 • T. Hendriks

  2 maanden geleden
  Beter dat deze vrouw niet meer haar werk gaat uitoefenen. I.i.g. niet in het Radboud. De verhoudingen zijn dermate verstoord, dat dit niet gaat functioneren. Heb haar van dichtbij meegemaakt en vond haar erg onsympathiek tegenover mensen die net te horen hebben gekregen dat ze kanker hebben.
 • Joris Goedbloed

  2 maanden geleden
  Dit is medisch geheel misplaatst. Het afdelingshoofd geeft een kwalificatie aan iets dat niet te voorzien is of was. Immers, er word gesteld dat de medicatie de uiteindelijke situatie bepaald heeft. Dit is onjuist want medicatie toediening kent een strikt veilig protocol. Hierbuiten is er een maximale grens voor middelen die beperkt veilig toegediend kunnen worden. Verkeerde medicatie zonder registratie kan ook niet volgens deze protocollen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Nijmegen e.o.