De Pompekliniek in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Pompekliniek in Nijmegen. © Paul Rapp

Advocaat ontsnapte tbs’er: ‘Niet iemand die zomaar een ander de bosjes in trekt’

NIJMEGEN - De ontsnapte tbs’er Ronald van Z. is niet iemand ‘die snel een ander de bosjes in trekt en verkracht’. ,,Ik zeg niet dat het helemaal zonder gevaar is, maar hij is niet iemand die van het ene op het andere moment gevaarlijk is”, stelt zijn advocaat Job Knoester. Van Z. ontsnapte vrijdag bij begeleid verlof bij de Nijmeegse Pompekliniek. 

30 reacties

 • Ronnie

  3 jaar geleden
  We kunnen de wereld helaas niet veranderen. Men moet leer hieruit trekken het is goed dat Burgemeester Bruls maar ook inspectie aan de bel trekt    De medewerkers van de Pompekliniek zullen er vast nu alles aan doen om dit voortaan te voorkomen/ Reken maar dat het voor hun ook niet leuk is, deze mensen werken hard en krijgen veel te verduren van sommige clienten. Dat het zovaak in korte tijd fout is gegaan is natuurlijk niet goed te praten maar wel van te leren ....
 • Duidelijk

  3 jaar geleden
  Waarom niet gelijk naam en vooral foto verspreiden van dit soort gasten ? Wat is het voordeel om dit pas NA het weekend te doen ?
 • PBM

  3 jaar geleden
  Zeker naast 'Uit' en 'Thuis'.....'Ontsnapt' toevoegen. Dat is pas informatief....
 • PBM

  3 jaar geleden
  Ja Ronnie, zo is het. Maar gezond verstand is vaak ver te zoeken. Kijk alleen maar naar wat er aan programma's op de televisie ons voorgeschoteld wordt. Daar komt een overmaat aan geweld op ons af. Alsof dat normaal is. Wat doet dat met de gemiddelde mens, laat staan de labiele medemens. 
 • Politiekincorrect

  3 jaar geleden
  Als deze advocaat dat zo zeker weet, zullen we hem dan ook veroordelen als zijn fijne client toch in d fout gaat?! Of moeten we dergelijke retoriek aanmerken zoals de advocaten ook altijd betere dat client onschuldig is al druipt het DNA bewijs van de zaak af?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen