Het huidige pand aan de St. Canissiussingel.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huidige pand aan de St. Canissiussingel. © Bert Beelen

Advocaten verlaten de singel en gaan naar kantoorreus aan de Wijchenseweg

NIJMEGEN - De advocaten van Poelmann van den Broek verlaten de St. Canissiussingel in hartje Nijmegen. De 69 medewerkers verhuizen op 1 augustus van het stadscentrum naar een gloednieuw kantoorpand aan de rand van Nijmegen. Het is een zeven verdiepingen hoge kantoorreus aan de Wijchenseweg die hier momenteel wordt gebouwd, een van de grootste kantoren van Nijmegen. 

12 reacties

 • Janske

  1 maand geleden
  Mooi pand voor verslaving, daklozen en delinquenten opvang, lekker centraal gelegen.
 • Marcel C

  1 maand geleden
  Hoop dat ze dit spuuglelijke pand slopen en er iets moois voor in de plaats bouwen.
 • Evil Admin

  1 maand geleden
  Het is interessant om te zijn dat kantoorontwikkelingen zich altijd blijven herhalen. Van eigen werkruimtes naar kantoortuinen met of zonder flexplekken, want dat vindt de baas lekker overzichtelijk en goedkoper, en weer terug naar eigenwerkruimtes, want het is mensen nu eenmaal eigen dat ze een eigen werkplek willen hebben, liefst zonder pottenkijkers. En dan begint de hele cyclus opnieuw, want nieuwe bazen denken altijd nieuwe ideeën te hebben, ipv dezelfde.
 • Roel Winter

  1 maand geleden
  Wijchen is hard bezig de West-As van Nijmegen te worden. Waarom dat zo werkt, vind ik lastig te duiden. Feit is. Maar zullen dan ook maar de stap zetten om te komen tot een groter Nijmegen, waarin Wijchen en Beuningen en Malden en Nijmegen fuseren tot één grote, mooie, geweldige stad - aan twee rivieren - met prachtige grote parken binnen de groot-gemeente Nijmegen....
 • Evil Admin

  1 maand geleden
  @het is maar dat je weet & Frits Rijswijk: Betaalbare apartementen? In het centrum? Aan de Oranjesingel? Weten jullie wel hoe de woningmarkt werkt? Vraag en aanbod? @FangFang: Die studenten verdringen notarissen echt niet. Die hebben geld zat. Ik denk eerder dat het qua bereikbaarheid voor zo'n kantoor een schijtlocatie is. Klanten parkeren de auto liever ook gratis. En in de Zoom tijd is het niet meer nodig dat een advocatenkantoor dicht bij het kantongerecht hoeft te zitten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Nijmegen e.o.