De problemen met de portofoons van de politie blijven aanhouden, in Oost-Nederland lanceert de politie een speciale app waarmee agenten storingen kunnen melden.
Volledig scherm
PREMIUM
De problemen met de portofoons van de politie blijven aanhouden, in Oost-Nederland lanceert de politie een speciale app waarmee agenten storingen kunnen melden. © ANP

Agent kan storingen porto nu melden via app

NIJMEGEN - De problemen die hulpdiensten hebben met het communicatiesysteem C2000 zijn nog niet verholpen. De politie heeft nu een speciale app ontwikkeld waarin agenten storingen en witte vlekken kunnen melden. Zo hoopt de politie de pijnpunten beter in kaart te krijgen.

4 reacties

 • Heino

  1 jaar geleden
  En korpschef Akerboom leunt nog verder achterover want voor hem is het probleem opgelost. Heerlijk dat weer een stel prutsers uit "de top" van achter hun bureau iets bedacht heeft en dat wordt betaald met ons belastinggeld. Krijg het idee dat de letter "C" van C2000 staat voor corruptie, chantage en connecties.
 • Boemis

  2 jaar geleden
  Nouuuu.. luisteren wel. Maar ze doen er niks mee. Gewoon weer terug naar analoog.
 • HGD

  2 jaar geleden
  ze hebben niet geluisterd naar de deskundigen...wij zend amateurs met examen in onze zakgroetjes PA2HGD
 • Boemis

  2 jaar geleden
  Wat een systeem. Vanaf 2003 dat hebben en na zoveel jaar nog niet werken. Wat een apparaat dat rijk....
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.