Volledig scherm
De Molenstraat in Nijmegen. Foto ter illustratie. © Paul Rapp

Agenten rijden fietser aan tijdens spoedrit in Nijmegen

NIJMEGEN - Agenten denken dat ze woensdagavond tijdens een spoedrit in Nijmegen een vrouw hebben aangereden. De politie zoekt de fietser om te achterhalen hoe het met haar gaat en excuses aan te bieden.

De agenten waren in het centrum van de stad toen ze een melding kregen van een grote vechtpartij op het centraal station. Rond 20.15 uur reden ze met zwaailichten maar zonder sirene  door de Molenstraat richting het Keizer Karelplein.

Volgens de agenten was er een onoverzichtelijke situatie waarbij de bestuurder een fietser over het hoofd zag. De agenten zagen dat de vrouw haar weg kon vervolgen en weten niet zeker of ze haar hebben geraakt met hun dienstvoertuig.

  1. NEC probeert in Rotterdam aansluiting te houden in tweede periode
    LIVE

    NEC probeert in Rotterdam aanslui­ting te houden in tweede periode

    ROTTERDAM – In de voorlaatste wedstrijd van de tweede periode van de eerste divisie moet NEC winnen van Excelsior om aansluiting te houden bij koploper in de periodestand FC Volendam. Het verschil bedraagt twee punten (17 om 19). Cambuur staat tweede met 18 punten, de Nijmegenaren op de derde plaats. Een goed resultaat in Rotterdam is dus van groot belang voor NEC. De wedstrijd (aftrap 20.00 uur) is via het liveblog te volgen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.