AH-manager vraagt klanten om bedelende daklozen niets te geven

NIJMEGEN - ‘Geef de daklozen alsjeblieft helemaal niks’. Dat is de oproep, smeekbede haast, van filiaalmanager Wil van Megen van de Albert Heijn aan de Daalseweg. ,,Zolang de bedelaars wat krijgen, blijven ze voor de winkel staan.”

62 reacties

 • OogvanNijmegen

  1 jaar geleden
  die Marcel stond een tijdje geleden in de krant, ging een hulptraject in om er vanf te komen. Hij is geen dag van de straat af geweest volgens mij. Sommigen zien het inmiddels ook als hun baan zelfs. In WC Hatert staat een hele vrolijke dame met een krantje te zwaaien en geeft inmiddels commentaar op iedereen. Misschien maar eens duidelijk maken dat ze haar tijd ook anders kan besteden? 
 • OogvanNijmegen

  1 jaar geleden
  if it looks like a duck...
 • Bjorn

  1 jaar geleden
  KArnhem, mijn advies: maak je maar druk over je eigen stad, dan doen wij dat wel over ons mooie Nijmegen. Hoe dan ook, die gasten moeten verdwijnen, ik erger mij er mateloos aan. Laat ze ergens anders mensen lopen sarren. Hopelijk grijpt onze Burgemeester snel in. 
 • KArnhem

  1 jaar geleden
  Je bent in de war met de oost europese bedelaars die de dakloze krant verkopen.
 • KArnhem

  1 jaar geleden
  Zonder een dak boven je hoofd, cq een woon adres. Wordt het uiterst lastig om een baan te gaan zoeken, danwel te vinden. Daar al eens over na gedacht, voordat je weer loopt te schreeuwen op Internet?
 1. Extra bistrotafeltjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca
  PREMIUM
  2

  Extra bistrota­fel­tjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca

  Sinds de terrassen eindelijk weer open mogen, laat de zon het afweten. Daarom zullen voor veel horeca-ondernemers de inkomsten van hun tafels en stoelen buiten nog tegenvallen. Maar de verkoopindustrie rondom het terras heeft zelden zo goed gedraaid. Nog snel wat terrasverwarmers aanschaffen? Extra bistrotafeltjes nodig? Vergeet het maar: ,,Alles is op. Het is heel extreem.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Pro-Palestinademonstratie loopt uit de hand
  Play

  Pro-Palesti­nade­mon­stra­tie loopt uit de hand

 2. Uit protest omscholen: Van kunstenaar tot prostituee
  Play

  Uit protest omscholen: Van kunstenaar tot prostituee

Nijmegen e.o.