AH-manager vraagt klanten om bedelende daklozen niets te geven

NIJMEGEN - ‘Geef de daklozen alsjeblieft helemaal niks’. Dat is de oproep, smeekbede haast, van filiaalmanager Wil van Megen van de Albert Heijn aan de Daalseweg. ,,Zolang de bedelaars wat krijgen, blijven ze voor de winkel staan.”

62 reacties

 • OogvanNijmegen

  1 jaar geleden
  die Marcel stond een tijdje geleden in de krant, ging een hulptraject in om er vanf te komen. Hij is geen dag van de straat af geweest volgens mij. Sommigen zien het inmiddels ook als hun baan zelfs. In WC Hatert staat een hele vrolijke dame met een krantje te zwaaien en geeft inmiddels commentaar op iedereen. Misschien maar eens duidelijk maken dat ze haar tijd ook anders kan besteden? 
 • OogvanNijmegen

  1 jaar geleden
  if it looks like a duck...
 • Bjorn

  1 jaar geleden
  KArnhem, mijn advies: maak je maar druk over je eigen stad, dan doen wij dat wel over ons mooie Nijmegen. Hoe dan ook, die gasten moeten verdwijnen, ik erger mij er mateloos aan. Laat ze ergens anders mensen lopen sarren. Hopelijk grijpt onze Burgemeester snel in. 
 • KArnhem

  1 jaar geleden
  Je bent in de war met de oost europese bedelaars die de dakloze krant verkopen.
 • KArnhem

  1 jaar geleden
  Zonder een dak boven je hoofd, cq een woon adres. Wordt het uiterst lastig om een baan te gaan zoeken, danwel te vinden. Daar al eens over na gedacht, voordat je weer loopt te schreeuwen op Internet?
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.