Ambulances en politie bij het studentenhuis aan de Evertsenstraat in Nijmegen. Inzet: de pil waar de studenten mogelijk onwel van werden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ambulances en politie bij het studentenhuis aan de Evertsenstraat in Nijmegen. Inzet: de pil waar de studenten mogelijk onwel van werden. © Persbureau Heitink/Trimbosinstituut

Alarm om gevaarlijke Tesla-pil die in omloop is in Gelderland: ‘Groot risico op ziekenhuisopname’

NIJMEGEN/ARNHEM - De zeer gevaarlijke Tesla-pil is mogelijk op meerdere plekken in Gelderland in omloop. Verslavingsorganisaties IrisZorg en het Trimbos Instituut slaan alarm. Donderdag zijn de locaties van de drugstestservice in Arnhem en Nijmegen de hele dag op afspraak open: mensen die zo’n pil hebben, worden met klem verzocht die daar zo snel mogelijk in te leveren.

3 reacties

 • Gerrit Louter

  3 weken geleden
  En al die mensen die deze of soort gelijke pillen ondanks alle waarschuwingen toch gebruiken , en medische hulp nodig hebben , moeten ze alle kosten die dit met zich meebrengt allemaal zelf laten betalen...! want met die 385 Euro eigen risico is een dergelijke hulpverlening niet te betalen , dus als ze geld hebben om die rotzooi te kopen , draaien ze als het aan mij zou liggen ook zelf maar voor de gevolgen hiervan op...
 • R Toonen

  3 weken geleden
  En dan maken wij ins druk om astra en Johnson vaccin !!
 • Alex Riet

  3 weken geleden
  Legalisatie van wiet en XTC voorkomt dat er dit soort gevaarlijke troep op de markt komt. Werkt met alcohol ook. Kan je er ook nog mooi belasting op heffen. We kunnen onze ogen sluiten en roepen “maar het mag niet”; veel mensen willen dit kunnen gebruiken op een feestje (i.p.v. alcohol). Laten we dan zorgen dat het “veilig” kan.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Honderden happy stones beschilderd door Burgers' Zoo
  Play

  Honderden happy stones beschil­derd door Burgers' Zoo

 2. Motorrijder omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo
  Play

  Motorrij­der omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo

Nijmegen e.o.